Dashboard

Edited

Op ons dashboard heb je alle nodige informatie binnen handbereik. Hier is een overzicht van de verschillende secties op het dashboard en wat je daar kunt vinden:

1. Mijn Kinderen:

In deze sectie vind je een overzicht van al je kinderen, inclusief hun inschrijvingsstatus. Hier zijn de verschillende situaties die je kunt tegenkomen:

  • Als je kind nog niet is ingeschreven, kun je hun inschrijving hier starten.

  • Als je kind al is ingeschreven maar je hebt nog niet betaald, kun je hier het betaalproces starten.

  • Als je kind al is ingeschreven en je hebt al betaald, vind je die informatie hier ook.

2. Informatie over de vereniging:

In deze sectie kun je alle noodzakelijke contactinformatie van jouw vereniging vinden. Dit is handig voor vragen, opmerkingen of gewoon om op de hoogte te blijven.

3. Documenten:

Hier kun je documenten raadplegen en downloaden die door de vereniging met jou zijn gedeeld. Denk aan documenten zoals informatieve brochures, schema's, en andere belangrijke informatie.

4. Attesten:

In deze sectie vind je alle deelname- en fiscale attesten waar je voor in aanmerking komt.

5. Activiteiten:

Als je vereniging activiteiten organiseert waarvoor je kinderen kunnen worden ingeschreven, zul je deze ook op jouw dashboard zien. Sommige activiteiten kunnen betalend zijn, terwijl andere dat niet zijn. Dit geeft je de kans om snel in te schrijven voor interessante activiteiten.

6. Jouw gegevens:

In deze sectie vind je een overzicht van jouw persoonlijke gegevens. Hier kun je belangrijke informatie over je eigen account beheren. Als je wijzigingen wilt aanbrengen in je persoonlijke gegevens of je wachtwoord wilt veranderen, kun je dat hier eenvoudig doen.

Het dashboard biedt een handige centrale locatie waar je alle relevante informatie en acties met betrekking tot je kinderen en de vereniging kunt beheren. Als je meer hulp nodig hebt of vragen hebt over specifieke functies, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.