Hoe schrijf ik mijn kind in voor een activiteit?

Edited

⚠️ OPGELET: We zijn dit artikel aan het herwerken. Onderstaande informatie kan niet overeenkomen met de huidige situatie op ons platform. Heb je specifieke vragen? Dan kan je ons altijd contacteren via ons contactformulier.


Wil je je kinderen inschrijven voor een leuke activiteit? Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe je dat kunt doen:

Stap 1: Klik op "Inschrijven" onder de activiteit

Begin door in te loggen op je account en zoek de activiteit waarvoor je je kinderen wilt inschrijven. Klik op de knop "Inschrijven" onder de desbetreffende activiteit.

Stap 2: Duid de kinderen aan die je wilt inschrijven voor deze activiteit

Selecteer de kinderen die je wilt inschrijven voor de activiteit. Houd er rekening mee dat alleen kinderen die hun lidgeld hebben betaald en een ingevulde medische fiche hebben, zich kunnen inschrijven.

Stap 3: Klik op "Schrijf in"

Na het selecteren van de kinderen, klik je op de knop "Schrijf in" om de inschrijving te bevestigen.

Stap 4: Betalingsproces (indien van toepassing)

Als de activiteit een betalende activiteit is, word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kun je je gewenste betaalmethode selecteren en de betalingsstappen volgen.

Stap 5: Je kind is ingeschreven!

Na het voltooien van de inschrijving en eventuele betaling, is je kind succesvol ingeschreven voor de activiteit. Je ontvangt mogelijk een bevestigingsbericht met verdere informatie.

Stap 6: Bekijk de status op je dashboard

Je kunt te allen tijde de status van je inschrijving bekijken op je dashboard. Als de activiteit betalend is en je de betaling nog niet hebt afgerond, kun je hier ook het betaalproces opnieuw starten.

Op deze manier kun je eenvoudig je kinderen inschrijven voor verschillende activiteiten en ervoor zorgen dat ze een geweldige tijd hebben. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het inschrijvingsproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor assistentie.