Hoe voeg ik manueel een nieuwe gebruiker toe?

Edited

Dit artikel geeft gedetailleerde instructies over het proces van het toevoegen van een nieuwe gebruiker in de administratieve sectie van de webmastermodule. Volg de onderstaande stappen om een gebruiker succesvol toe te voegen aan jouw vereniging.

Meer info:

1. Navigeer naar de "Gebruikers" sectie

Ga naar de "Webmaster" sectie in het administratiegedeelte van de website. Onder deze sectie vind je de optie "Gebruikers". Klik hier om toegang te krijgen tot het beheer van gebruikersaccounts.

2. Klik op "Nieuwe gebruiker"

3. Vul het e-mailadres in van de nieuwe gebruiker

Een nieuw scherm opent zich waar je het e-mailadres van de gebruiker die je wilt toevoegen moet invullen.

4. Klik op "Toevoegen"

Na het invullen van het e-mailadres, klik je op de knop "Toevoegen".

Indien er al een gebruiker bestaat met het opgegeven emailadres

Indien het opgegeven e-mailadres al gekoppeld is aan een bestaande gebruiker, moet je het gebruikerstype en eventuele administratieve rol specificeren.

Na het toevoegen van de gebruiker, wordt automatisch een mail verzonden om hen op de hoogte te stellen. Ze kunnen vanaf dan aanmelden bij jouw vereniging.

Indien de gebruiker nog niet bestaat

Als de gebruiker nog niet bestaat, wordt je gevraagd om aanvullende informatie in te voeren. Nadat dit is voltooid, klik je op "Toevoegen".

Een activatiemail wordt automatisch verzonden nvaar de nieuwe gebruiker. In deze e-mail vindt de gebruiker instructies om hun account te activeren en een wachtwoord in te stellen.

Na het volgen van de activatielink is de gebruiker officieel actief binnen jouw vereniging. Ze kunnen nu inloggen met hun nieuwe accountgegevens.

Met deze gedetailleerde stappen kun je met succes nieuwe gebruikers toevoegen aan jouw vereniging via de webmastermodule in de administratieve sectie. Volg deze stappen nauwkeurig om een soepele onboarding van nieuwe leden te waarborgen.