Wat is de agenda en hoe werkt het?

Edited

De agenda van je vereniging is een essentieel onderdeel van je Ordolio-platform, waarmee je gemakkelijk een overzicht hebt van al je aankomende activiteiten en evenementen. Hieronder vind je een uitleg over hoe de agenda werkt en hoe je er het beste gebruik van kunt maken.

Bekijk de video:

Overzicht van activiteiten en evenementen

De agenda geeft je een duidelijk overzicht van alle geplande activiteiten en evenementen van je vereniging. Dit omvat niet alleen de interne evenementen/activiteiten die je zelf hebt toegevoegd, maar ook je externe evenementen van je vereniging. Alles wordt netjes weergegeven op de kalender, zodat je leden altijd op de hoogte zijn van wat er te verwachten valt.

Toevoegen van gebeurtenissen

Je kunt op twee manieren gebeurtenissen toevoegen aan je agenda:

  1. Externe evenementen of activiteiten: Deze worden automatisch opgenomen in je kalender wanneer je ze aanmaakt.

  2. Manuele gebeurtenissen: Je kunt handmatig gebeurtenissen toevoegen aan je agenda. Dit geeft je de flexibiliteit om alles wat relevant is voor je vereniging op te nemen in de agenda.

Registratie van aanwezigheden

Voor gebeurtenissen waarvoor je het wilt, kun je aanwezigheden laten registreren. Dit kan handig zijn voor het bijhouden van de opkomst bij belangrijke evenementen. Leden hebben de mogelijkheid om zelf hun aanwezigheid door te geven, of je kunt de aanwezigheden manueel beheren via het platform.

Toegang tot de agenda

De agenda wordt op twee belangrijke plaatsen weergegeven:

  • Publieke pagina: Bezoekers van je publieke pagina kunnen een overzicht krijgen van de aankomende gebeurtenissen van je vereniging.

  • Dashboard van leden: Leden hebben toegang tot de agenda via hun persoonlijke dashboard nadat ze zijn aangemeld. Zo kunnen ze altijd zien wat er op de planning staat.

Veelgestelde vragen

Om je verder te helpen, bieden we antwoorden op veelgestelde vragen over de agenda:

Met deze informatie kun je vol vertrouwen aan de slag met de agenda van je Ordolio-platform en ervoor zorgen dat je verenigingsactiviteiten soepel verlopen en goed georganiseerd zijn.