Hoe deel ik mijn evenement/activiteit?

Edited

Het delen van je evenement of activiteit op Ordolio is eenvoudig en kan op verschillende manieren gebeuren. Dit helpt je om meer deelnemers te bereiken en hen te informeren over jouw evenement. Hier zijn de stappen die je kunt volgen om je evenement of activiteit te delen:

1. Deel de URL

Op de overzichtspagina van je evenement of activiteit vind je een unieke URL die je kunt kopiëren en delen met anderen. Deze link kan eenvoudig via e-mail, chat, of andere communicatiekanalen naar je doelgroep worden gestuurd.

2. Download de QR-code

Elke activiteit of evenement heeft een bijbehorende QR-code die je kunt downloaden. Deze QR-code kan je op je promotiemateriaal plaatsen, zoals posters, flyers, of digitale aankondigingen. Mensen kunnen de code scannen om direct naar de inschrijvingspagina van jouw evenement of activiteit te gaan.

3. Deel de link rechtstreeks naar sociale media

Vanuit de overzichtslijst van je evenementen en activiteiten heb je de mogelijkheid om je evenement rechtstreeks te delen op verschillende sociale mediaplatformen zoals Facebook, LinkedIn, en X (Twitter). Dit vergroot je bereik en maakt het makkelijk voor je volgers om deel te nemen.

4. Stuur een mail uit naar al je leden

Ordolio biedt de mogelijkheid om direct een e-mail naar al je leden te sturen met alle details over je evenement of activiteit. Je kunt dit doen via de overzichtspagina, waar je een gepersonaliseerde boodschap kunt opstellen en de link naar je evenement kunt toevoegen. Dit is een effectieve manier om je leden op de hoogte te brengen en hen aan te moedigen om zich in te schrijven.


Met deze opties zorg je ervoor dat je evenement of activiteit onder de aandacht komt bij je doelgroep en dat het makkelijk toegankelijk is voor potentiële deelnemers. Of je nu kiest voor directe e-mailcommunicatie, sociale media of fysieke promotie, Ordolio maakt het delen eenvoudig en efficiënt.