Hoe beheer ik de attesten voor een evenement/activiteit?

Edited

Indien je ervoor hebt gekozen om attesten te laten genereren, worden deze beschikbaar voor deelnemers nadat het evenement of de activiteit is afgelopen. Als beheerder heb je de mogelijkheid om de attesten al op voorhand te bekijken en, indien nodig, door te sturen.

In de overzichtspagina van je evenement of activiteit is er een tab genaamd "Attesten". Hier vind je een volledig overzicht van alle deelnemers, samen met de optie om hun deelnameattest en/of fiscaal attest te downloaden. Houd er rekening mee dat een fiscaal attest alleen beschikbaar is voor deelnemers die hiervoor in aanmerking komen.

Daarnaast kun je een mail sturen naar de deelnemers met een link om hun attesten te downloaden. Deze mail wordt automatisch verzonden nadat het evenement is afgelopen.

1. Deelnameattest downloaden

Klik op het pictogram met het document in de kolom "Acties" naast de naam van de deelnemer om het deelnameattest te downloaden. Dit attest bevestigt de deelname van de persoon aan het evenement of de activiteit.

2. Fiscaal attest downloaden

Indien van toepassing, kun je het fiscale attest downloaden door op het fiscale documentpictogram te klikken in de kolom "Acties". Het fiscale attest wordt alleen gegenereerd als de deelnemer aan de vereisten voldoet om een fiscaal attest te ontvangen.

3. Attesten versturen

Je kunt de attesten ook rechtstreeks naar de deelnemers sturen door op het e-mailpictogram te klikken in de kolom "Acties". Dit stuurt een e-mail naar de deelnemer met een link naar hun attesten, die ze kunnen downloaden zodra het evenement is afgelopen. Deze e-mail wordt ook automatisch verstuurd na afloop van het evenement of de activiteit.