Hoe kan ik een overzicht van aanwezigheden zien?

Edited

Het bijhouden van aanwezigheden is essentieel om te weten wie er aanwezig was bij je activiteiten en evenementen. Met Ordolio kun je eenvoudig een overzicht krijgen van de aanwezige leden.

Ga naar de tab "Aanwezigheden"

Om een overzicht van de aanwezigheden te zien, navigeer je naar de tab "Aanwezigheden" onder het ledenbeheer. Deze tab biedt je een compleet overzicht van wie er aanwezig was tijdens je georganiseerde activiteiten.

Periode selecteren

Standaard toont de overzichtspagina de aanwezigheden van de huidige maand. Je kunt de tijdsperiode aanpassen door de begin- en einddatum te wijzigen. Dit doe je door de kalenderoptie te gebruiken die bovenaan de tabel staat (zie screenshot).

Leden of groepen filteren

Je hebt ook de mogelijkheid om te filteren op specifieke leden of groepen. Laat dit veld leeg om alle leden te zien, of selecteer een groep of individueel lid om hun aanwezigheid te bekijken.

Overzicht bekijken

De tabel toont een overzicht van alle activiteiten en evenementen die binnen de geselecteerde periode vallen. Per activiteit kun je zien welke leden aanwezig waren. Voor elk lid wordt het aanwezigheidspercentage weergegeven, gebaseerd op de geselecteerde periode.