QR Code Scanning APP

Edited

Overzicht

De QR Code Scanning APP van Ordolio is ontwikkeld om het beheer van evenementen binnen verenigingen zoals VZW's, jeugdverenigingen, en sportclubs te vergemakkelijken. Met deze app kunnen admins en webmasters die toegang hebben tot de events module snel QR-codes van deelnemers scannen bij aankomst op een evenement. Hierdoor wordt het incheckproces versneld en worden wachtrijen verminderd.

Functies

- QR-Code Scannen: De app maakt het mogelijk om deelnemers eenvoudig en snel in te checken door het scannen van hun QR-codes bij aankomst.

- Handmatige Incheck: Als een deelnemer zijn QR-code niet bij zich heeft, kan de aanwezigheid handmatig worden geregistreerd via de app.

- Realtime Monitoring: Via het centrale dashboard kunnen admins in realtime bijhouden welke deelnemers al zijn ingecheckt en wie nog niet, waardoor een overzichtelijk en gestructureerd incheckproces wordt gewaarborgd.

Beschikbaarheid

De QR Code Scanning APP is beschikbaar op zowel Android als iOS:

- Android: Download hier

- iOS: Download hier

Gebruik

De app is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De QR-codes worden snel gescand, en in het geval van een ontbrekende QR-code kan de aanwezigheid eenvoudig handmatig worden ingevoerd. Het centrale dashboard biedt een overzicht van wie al is ingecheckt, waardoor het gehele evenement soepel verloopt.

De QR Code Scanning APP van Ordolio biedt een efficiƫnte en effectieve manier om evenementen te beheren, wachttijden te verkorten en de tevredenheid van deelnemers te verhogen. Het is een essentiƫle tool voor elke vereniging die haar evenementen beter wil organiseren.

Voor verdere vragen of ondersteuning, kunt u altijd contact opnemen met onze supportafdeling.