Hoe download ik een inschrijvingsbewijs van een lid?

Edited

Als beheerder op het Ordolio platform kun je eenvoudig een inschrijvingsbewijs downloaden voor een lid van je vereniging. Dit document is essentieel om te bevestigen dat een lid succesvol is ingeschreven en dat alle benodigde stappen zijn voltooid. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet.

Stappen om een inschrijvingsbewijs van een lid te downloaden:

  1. Ga naar je ledenbeheer

    Log in op je Ordolio account en navigeer naar de sectie "Ledenbeheer". Hier krijg je een overzicht van alle leden binnen je vereniging.

  2. Klik op de naam van het lid waarvoor je het inschrijvingsbewijs wilt downloaden

    In de lijst met leden zoek je naar het specifieke lid waarvoor je het inschrijvingsbewijs wilt downloaden. Klik op de naam van het lid om de details van dit lid te bekijken.

  3. Bij "Inschrijvingen" klik op "Download inschrijvingsbewijs"

    In het profiel van het lid ga je naar de sectie "Inschrijvingen". Hier zie je een optie om het inschrijvingsbewijs te downloaden. Klik op de knop "Download inschrijvingsbewijs" en het document wordt automatisch opgeslagen op je computer.

Let op!

Het inschrijvingsbewijs is alleen beschikbaar als de inschrijving van het lid volledig is betaald. Als de betaling nog niet is afgerond, kun je het inschrijvingsbewijs niet downloaden.

Daarnaast moeten er bepaalde instellingen binnen je vereniging correct zijn ingesteld voordat het inschrijvingsbewijs gegenereerd kan worden. Dit zijn:

  • Naam van verantwoordelijke: De naam van de persoon die verantwoordelijk is voor de inschrijving.

  • Handtekening van verantwoordelijke: Een digitale handtekening of goedkeuring van de verantwoordelijke.

Deze instellingen kun je controleren en aanpassen door te navigeren naar "Instellingen" > "Documenten" in je Ordolio dashboard.

Als alle instellingen goed zijn en de betaling is voltooid, zou je zonder problemen het inschrijvingsbewijs moeten kunnen downloaden. Mocht je toch nog tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met de ondersteuning van Ordolio of raadpleeg een collega binnen je vereniging. We staan klaar om je verder te helpen!