Hoe maak ik een mailinglijst aan?

Edited

In Ordolio kun je eenvoudig een mailinglijst aanmaken om contacten te groeperen en gerichte mailings te versturen. Een mailinglijst helpt je om communicatie efficiƫnt te organiseren, zodat je snel de juiste groep mensen kunt bereiken. Hieronder vind je de stappen om een mailinglijst aan te maken.

Ordolio heeft ook al standaardlijsten waar je gebruik van kunt maken. Raadpleeg ze hier.

  1. Ga naar Mailings:

    Log in op je Ordolio-platform en navigeer naar het Mailings-gedeelte.

  2. Ga naar Mailinglijsten:

    Klik in het menu op Mailinglijsten om naar de pagina te gaan waar je al je bestaande mailinglijsten kunt beheren.

  3. Klik op "Nieuwe Lijst":

    Op de mailinglijstenpagina zie je de optie "Nieuwe Lijst". Klik hierop om het proces voor het aanmaken van een nieuwe mailinglijst te starten.

  4. Voer een Naam en Beschrijving in:

    Je wordt gevraagd om een Naam en een Beschrijving voor de mailinglijst in te voeren. Kies een duidelijke naam die de inhoud of het doel van de lijst weergeeft, en vul eventueel een beschrijving in om de lijst nader te specificeren.

  5. Klik op "Aanmaken":

    Nadat je de naam en beschrijving hebt ingevuld, klik je op "Aanmaken" om de mailinglijst op te slaan.

Na het aanmaken van de mailinglijst word je automatisch doorgestuurd naar de Detailpagina van de nieuwe lijst. Hier kun je verdere aanpassingen maken en contacten aan de lijst toevoegen.

  • Nieuw Contact Aanmaken:

    • Vanuit de detailpagina kun je direct een nieuw contact aanmaken dat automatisch wordt gekoppeld aan de mailinglijst. Dit is handig als je meteen nieuwe contacten wilt toevoegen terwijl je de lijst opzet.

  • Bestaande Contacten Toevoegen:

    • Je kunt ook bestaande contacten toevoegen aan de mailinglijst. Klik op "Bestaand" om een lijst van al je contacten te zien en selecteer de contacten die je aan de mailinglijst wilt toevoegen.

Het aanmaken van een mailinglijst in Ordolio is een eenvoudig en snel proces. Door een mailinglijst te maken, kun je contacten groeperen en gerichte mailings versturen, wat je communicatiebeheer vergemakkelijkt. Vanuit de detailpagina van de mailinglijst kun je direct nieuwe contacten toevoegen of bestaande contacten aan de lijst koppelen, zodat je mailinglijst altijd up-to-date is.