Hoe voeg ik een document toe en maak ik deze beschikbaar?

Edited

Het toevoegen en beschikbaar maken van documenten is een essentieel onderdeel van het beheer binnen jouw vereniging.

Bekijk de video:

Hier zijn de stappen om een document toe te voegen en beschikbaar te maken:

Stap 1: Navigeer naar "Documenten"

Log in op jouw account en zoek de "Documenten" sectie in het linkernavigatiemenu van de Administratie. Klik hierop om naar het gedeelte voor documentbeheer te gaan.

Stap 2: Klik op "Nieuw document"

Eenmaal in het documentbeheer gedeelte, klik je op de knop "Nieuw document".

Stap 3: Vul de nodige gegevens in binnen de popup

Een popupvenster zal zich openen waarin je de benodigde gegevens voor het document kunt invullen. Hier zijn de details die je moet verstrekken:

  • Naam: Dit is de naam die zichtbaar wordt voor de gebruikers in het dashboard.

  • Bestand: Selecteer een bestand vanaf je computer dat je wilt toevoegen.

  • Type: Kies het bestandstype of de categorie waaronder dit document valt. Dit helpt bij het categoriseren en organiseren van documenten.

  • Criteria: Hier kun je bepalen wie toegang heeft tot dit document op basis van specifieke criteria. Je hebt verschillende opties:

    • Vrij beschikbaar: Elk geregistreerd gebruiker kan dit document raadplegen.

    • Lidgeld betaald: Alleen een gebruiker die is ingeschreven of kinderen heeft die zijn ingeschreven en het lidgeld hebben betaald, kan dit document zien.

    • Kampgeld betaald: Alleen een gebruiker die is ingeschreven of kinderen heeft die zijn ingeschreven voor een activiteit met het type "kamp" en het kampgeld hebben betaald, kan dit document zien.

    • Kampgeld betaald & lid min. 12 jaar: Alleen een gebruiker die is ingeschreven of kinderen heeft die zijn ingeschreven voor een activiteit met het type "kamp" en op dat moment ouder waren dan 12 jaar, kan dit document zien.

    • Zichtbaar: Hiermee kun je een document (tijdelijk) onzichtbaar of zichtbaar maken voor gebruikers.

Stap 4: Klik op "Toevoegen"

Klik op de knop "Toevoegen" om het document aan de lijst toe te voegen.

Stap 5: Document beschikbaar op het dashboard

Het document is nu beschikbaar op het dashboard van gebruikers die aan de opgegeven criteria voldoen. Ze kunnen het document bekijken en downloaden zoals nodig.

Met deze stappen kun je gemakkelijk documenten toevoegen en beschikbaar maken voor de juiste doelgroep binnen jouw vereniging. Als je verdere vragen hebt of assistentie nodig hebt bij het beheer van documenten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.