Nieuws Delen met Clubleden

Edited

In deze tutorial leer je hoe je nieuws kunt delen met de leden van je club via Ordolio. Volg de onderstaande stappen om te beginnen.

1. Introductie en Nieuws Delen

Wil je nieuws delen met de leden van je club? In Nortolio kun je nieuwsberichten maken en instellen met wie je dit nieuws wilt delen. Klik op de rubriek "Nieuws" om te beginnen.

2. Meldingen Instellen via E-mail

Je kunt ervoor kiezen om leden of gebruikers een melding te sturen via e-mail wanneer er een nieuw nieuwsbericht beschikbaar is. Dit zorgt ervoor dat je leden direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

3. Nieuw Nieuwsitem Aanmaken

Klik rechtsboven op "Nieuw nieuws item" om een nieuw bericht aan te maken. Dit opent een formulier waarin je de details van je nieuwsbericht kunt invoeren.

4. Titel, Beschrijving en Tekst Toevoegen

Voer een titel in voor je nieuwsbericht, geef een korte beschrijving en voeg de volledige tekst toe. Dit maakt je bericht informatief en duidelijk voor de lezers.

5. Foto Uploaden en Groepen Selecteren

Je kunt ook een gerelateerde foto uploaden om te koppelen aan je nieuwsbericht. Daarnaast kun je kiezen voor welke groepen binnen de club het nieuwsbericht beschikbaar is. Laat dit veld leeg als je wilt dat het bericht voor iedereen in de club zichtbaar is.

6. Nieuwsbericht Zichtbaar Maken en Meldingen Versturen

Stel in of je een melding naar de gebruikers wilt versturen. Als het nieuwsbericht niet extern zichtbaar hoeft te zijn, geef dit dan aan. Bevestig dat het nieuwsbericht vanaf nu zichtbaar is.

7. Nieuwsbericht Bevestigen en Zichtbaar Maken

Klik op "Opslaan". Je nieuwsbericht is nu aangemaakt. Door op "Nieuws" te klikken, kun je het nieuwe nieuwsbericht zien en het is ook zichtbaar voor alle geselecteerde gebruikers.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Hoe maak ik een nieuw nieuwsbericht aan?

Klik op de rubriek "Nieuws" en vervolgens rechtsboven op "Nieuw nieuws item" om een nieuw nieuwsbericht aan te maken.

2. Kan ik een melding sturen naar gebruikers wanneer ik een nieuwsbericht plaats?

Ja, je kunt ervoor kiezen om een e-mailmelding te sturen naar gebruikers zodat zij direct op de hoogte zijn van het nieuwe nieuwsbericht.

3. Hoe selecteer ik welke groepen het nieuwsbericht kunnen zien?

Tijdens het aanmaken van het nieuwsbericht kun je specifieke groepen selecteren waarvoor het bericht zichtbaar moet zijn. Laat dit veld leeg als het bericht voor iedereen binnen de club zichtbaar moet zijn.

4. Kan ik een foto toevoegen aan mijn nieuwsbericht?

Ja, je kunt een gerelateerde foto uploaden en koppelen aan je nieuwsbericht.

5. Hoe kan ik zien of mijn nieuwsbericht is gepubliceerd?

Na het opslaan kun je naar de rubriek "Nieuws" gaan om je nieuwsbericht te zien. Het bericht is nu zichtbaar voor alle geselecteerde gebruikers.

Voor meer informatie en ondersteuning, bekijk de video tutorial of neem contact op met onze supportafdeling.