Wat is de mailingmodule en waarvoor gebruik ik het?

Edited

De mailingmodule in Ordolio is een krachtige tool waarmee je eenvoudig en efficiënt e-mailcampagnes kunt beheren en versturen naar verschillende groepen binnen en buiten je vereniging. Deze module is ontworpen om communicatie te stroomlijnen, zodat je op een georganiseerde manier kunt communiceren met leden, beheerders, en externe contacten.

Waarvoor Gebruik Ik de Mailingmodule?

De mailingmodule wordt gebruikt om gerichte e-mailcampagnes te creëren en te versturen. Of je nu nieuwsbrieven, aankondigingen, uitnodigingen voor evenementen, of andere belangrijke berichten wilt verzenden, de mailingmodule biedt alle tools die je nodig hebt. Het stelt je in staat om specifieke groepen te bereiken via op maat gemaakte mailinglijsten en biedt de mogelijkheid om zowel interne als externe contacten te beheren en te segmenteren.

Mailinglijsten

Mailinglijsten zijn een essentieel onderdeel van de mailingmodule. Ze helpen je om contacten te groeperen, zodat je gericht kunt communiceren met verschillende doelgroepen. Je kunt mailinglijsten maken voor specifieke groepen binnen je organisatie, zoals leden, beheerders, of speciale werkgroepen. Ook kun je externe contacten toevoegen aan mailinglijsten voor bijvoorbeeld leveranciers of partners.

Ordolio biedt al standaardlijsten aan die je kan gebruiken om gemakkelijk mailings te versturen. Bekijk ze hier.

Contacten

Met de Contacten-functie kun je eenvoudig mensen beheren die e-mails moeten ontvangen, zelfs als ze geen lid zijn van je vereniging. Dit is handig voor het versturen van berichten naar externe partijen zoals gastsprekers of andere belanghebbenden.

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je een lijst van veelgestelde vragen over de mailingmodule. Elk artikel biedt een stap-voor-stap uitleg om je te helpen het meeste uit de mailingmodule te halen.